Nyt: RK-stativsystem som hjælp til at holde og positionere

Nyt: RK-stativsystem som hjælp til at holde og positionere

Med RK-stativet kan etiketteringsenheder, visnings-/betjeningsenheder eller lignende integreres og indstilles i produktionsprocesser

Med RK-stativet kan etiketteringsenheder, visnings-/betjeningsenheder eller lignende integreres og indstilles i produktionsprocesser

Maksimal stabilitet og fleksibel tilpasning til belastninger op til 60 kg – det tilbyder RK-stativsystemet, der nu hører til standardporteføljen hos RK Rose+Krieger. Som specialist inden for lineær-, profil-montage-, forbindelses- og modulteknik viser vi endnu en gang de mange muligheder, der er et resultat af produktserier, som er kompatible med hinanden.

Det nye førsteklasses stativsystem egner sig ideelt til at holde og positionere industrielle mærknings-, visnings- og betjeningsenheder som etiketteringsenheder, optiske læseenheder, kamerasystemer eller 3D-scannere – for blot at nævne enkelte. Den pågældende last kan justeres præcist i rummet og kan let tilpasses til skiftende krav.

 

Egenskaber:

  • Let vertikal og horisontal manuel justering
  • Selvspærrende trapezgevindspindler
  • Tilslutningselementer til terminaler kan vælges horisontalt eller vertikalt
  • Akser kan låses frit vha. løfteklemning
  • Aksernes føring kan indstilles
  • Fod af eloxeret aluminium, med justerbare stillefødder
  • Lastoptagelse op til 60 kg
Katalog »
Detaljer om RK-stativsystemet. Det kan anvendes fleksibelt og kan udvides individuelt. Klik her for større visning.

Detaljer om RK-stativsystemet. Det kan anvendes fleksibelt og kan udvides individuelt. Klik her for større visning.

Fleksibelt, stabilt og kan udvides individuelt

Vi kombinerer seks forskellige moduler fra vores omfattende produktværktøjskasse: Den stabile standfod i H-form med justerbare standfødder blev fremstillet af eloxerede BLOCAN®-aluminiumprofiler og et aluminium-fodklemstykke (rørforbindelsesteknik) til optagelse af den vertikale lineære akse.

Aksen stammer lige som stativets horisontale udligger fra RK lineærteknikprogrammet  – begge er lineære enheder af typen E 60 med selvspærrende trapezgevindspindel. En føringskile, der anvendes som momentstøtte, forhindrer pålideligt en fordrejning af akserne. Disse har et standardslag på 200 mm og kan låses frit via en armklemning. Dermed kan den bundne last justeres i to akser. Den præcise justering af udliggeren i vertikal retning og lasten i horisontal retning sker manuelt via håndhjul. De to lineære akser er til rådighed i to længder: vertikalt 1010 mm og 1500 mm og horisontalt 390 mm og 520 mm.

Som forbindelse af begge akser og som føringsvogn anvendes et krydsklemstykke af eloxeret aluminium fra produktprogrammet med kraftige spændestykker. Også til lastoptagelse ved udliggeraksen anvendes rørforbindelser fra kraftige spændestykker. Du kan vælge mellem flangeklemstykket FK 60 og fodklemstykket FS 60.

Som altid ved RK Rose+Krieger gælder: på forespørgsel kan der realiseres mange yderligere varianter. På den måde kan blandt andet akselængder, slag, lastoptagelser og styreruller for stativsystemet tilpasses til kundernes krav og ønsker. Hertil er der et bredt tilbehørssortiment fra RK Rose+Krieger produktprogrammet til rådighed.

Rørforbindelser fra RK – stativsystemet kan udvides uden problemer

Klembare rørforbindelser til stabil og samtidig aftagelig forbindelse af rør er et billigt og ekstremt fleksibelt alternativ til omfattende egne konstruktioner eller svejsekonstruktioner. Afhængig af belastning og anvendelsesområde tilbyder RK Rose+Krieger forskellige løsninger:

  • Lette spændestykker:Rørforbindelser af plast til opgaver med små mekaniske belastninger er bestandige mod korrosion og resistente over for aggressive stoffer.
  • Kraftige spændestykker:Rørforbindelser af aluminium til et middel eller stort belastningsområde har gode mekaniske egenskaber og overbeviser med et optimalt pris-/ydelsesforhold.
  • Robuste spændestykker:Rørforbindelser i rustfrit stål til tung last og stødsikre anvendelser er konstrueret, så de er meget bestandige mod temperatur og korrosion. De er særligt stive og beholder også deres høje styrke ved dynamiske belastninger.

 

På grund af den brede portefølje af rørforbindelser og de mange kombinationsmuligheder, kan moduler som etiketteringsenheder, scannere og kamerasystemer integreres let og hurtigt i produktionsprocesser. Ved et modelskift eller en modifikation i produktionsprocessen kan rørforbindelserne løsnes igen og anlægget nemt og enkelt justeres på ny.

Anvendelser rørforbindelser

Anvendelser rørforbindelser

© 2024 RK Danmark ApS · Fortroligheds- & cookiepolitik · Salgsbetingelser 
Kontakt