Rørforbindelser med kugleled

Ny: Rørforbindelser med kugleled i størrelse 18

Klemelementer af aluminium og plast

RK Rose+Krieger udvider sin produktserie for rørforbindelser af aluminium (Kraftige spændestykker ) og plast (Lette spændestykker) med i alt syv klemelementer med kugleled i størrelse 18.

Efter at allerede fire modeller af aluminiumrørforbindelser med integreret kugleled i størrelse 30 er blevet modtaget med succes på markedet, supplerer nu tre yderligere varianter med kugleled serien med kraftige spændestykker. Ny i porteføljen er basis-, vinkel- og hængselsspændestykker i størrelse 18. Også serien med lette spændestykker er blevet udvidet. Her er produktprogrammet nu blevet suppleret med fire nye rørforbindelser i plast med kugleled ligeledes i størrelse 18. Hertil tæller ud over de ovennævnte varianter også et muffespændestykke.

Syv nye rørforbindelser med integreret kugleled i størrelse 18 supplerer produktprogrammet fra RK Rose+Krieger

Syv nye rørforbindelser med integreret kugleled i størrelse 18 supplerer produktprogrammet fra RK Rose+Krieger

Klemelementer af aluminium og plast

Til fleksibel tilslutning har alle nye kuglespændestykker en universaltilslutningsplade, der kan drejes 360° og har to langhuller og to gevind. Tilslutningspladens drejeområde er 60°. Klemelementerne kan indstilles frit og er lette at fiksere. Dermed egner de sig ideelt til konstruktion af fleksible rørkonstruktioner samt til fastgørelse af sensorer, reflektorer og andre elementer, der afhængig af produktionskrav og produkt skal justeres præcist eller efterjusteres hyppigere. En speciel overfladebelægning på kuglelejet sørger for en fastklemning med høj styrke.

Egenskaber:

  • kan frit drejes med 60°/kan roteres 360°
  • kan kombineres med rørforbindelser i størrelse 18, 30
  • spændestykkerne har en universalforbindelsesplade til fleksibel integration
  • fastspænding med høj styrke takket være særlig finish
  • kugleleddene er designet til statiske belastninger på op til 40 Nm (størrelse 30)
Rørforbindelse KGFS2-KU 18 / KGFS-2 18 / KGFS 30

Rørforbindelse KGFS2-KU 18 / KGFS-2 18 / KGFS 30

Rørforbindelse KG FS – Bundspændestykke med kugleled

Bundspændestykker bruges til plan vinkelforbindelse. Rørforbindelsen kan for eksempel skrues fast på maskiner eller rammer. Komponenter kan fastgøres direkte på kugleleddets skrueflade og indstilles individuelt.

Light Clamps (Klemelementer af plast) KGFS2-KU 18

Solid Clamps (Klemelementer af aluminium) KGFS2 18 / KGFS 30

 

 

Rørforbindelse KGM-KU 18 / KGM 30

Rørforbindelse KGM-KU 18 / KGM 30

Rørforbindelse KG M – Muffespændestykke med kugleled

Muffespændestykker bruges til aksiale forbindelser. Mufferørforbindelserne kan for eksempel bruges til at forlænge rørene. Sammen med de nye kugleled kan komponenter nu også fastgøres til rørenden og placeres fleksibelt.

Light Clamps (Klemelementer af plast) KGM-KU 18

Solid Clamps (Klemelementer af aluminium) KGM 30

Rørforbindelse KG MM30

Rørforbindelse KG MM30

Rørforbindelse KG MM30 – Muffespændestykke med dobbelt kugleled

Muffespændestykkets basisfunktion anvendes til dette formål. To mufferørforbindelser forbindes dog med et dobbelt kugleled. Denne kombination bidrager til rørkonstruktioner, som kan indstilles meget fleksibelt, og er derfor et godt alternativ til konventionelle svejsede konstruktioner.

Solid Clamps (Klemelementer af aluminium) KGMM 30

Rørforbindelse KGW 18

Rørforbindelse KGW 18

Rørforbindelse KG M – Vinkelspændestykke med kugleled

Vinkelspændestykke bruges til at krydse forbindelser. Rørforbindelsen kan for eksempel skrues fast på maskiner eller rammer. Komponenter kan fastgøres direkte på kugleleddets skrueflade og indstilles individuelt.

Light Clamps (Klemelementer af plast) KGW-KU 18

Solid Clamps (Klemelementer af aluminium) KGW 18

Rørforbindelse KGGPZ-KU 18 / KGGPZ 18 / KGGPZ 30

Rørforbindelse KGGPZ-KU 18 / KGGPZ 18 / KGGPZ 30

Rørforbindelse KG GPZ - Hængselspændestykke med kugleled

Rørforbindelsens led er designet med fortanding og kan derfor drejes med 180° i trin på 15°. Kugleleddet bidrager nu til endnu mere justeringsfrihed.

Light Clamps (Klemelementer af plast) KGGPZ-KU 18

Solid Clamps (Klemelementer af aluminium) KGGPZ 18 / KGGPZ 30

Klembare rørforbindelser

Klembare rørforbindelser til stabil og samtidig aftagelig forbindelse af rør er et billigt og ekstremt fleksibelt alternativ til omfattende egne konstruktioner eller svejsekonstruktioner. Afhængig af belastning og anvendelsesområde tilbyder RK Rose+Krieger forskellige løsninger:

  • Lette spændestykker af plast til opgaver med små mekaniske belastninger er bestandige mod korrosion og resistente over for aggressive stoffer.
  • Kraftige spændestykker af aluminium til et middel eller stort belastningsområde har gode mekaniske egenskaber og overbeviser med et optimalt pris-/ydelsesforhold.
  • Robuste spændestykker i rustfrit stål til tunge belastninger og stødsikre anvendelser er konstrueret, så de er meget bestandige mod temperatur og korrosion. De er særligt stive og beholder også deres høje styrke ved dynamiske belastninger.
© 2022 RK Danmark ApS · Fortroligheds- & cookiepolitik · Salgsbetingelser 
Kontakt