Afhængig af anvendelsen er forskellige versioner af løftesøjlen Multilift II tilgængelige

Multilift II teleskop er i overensstemmelse med den ergonomiske standard for arbejdsbænke

Multilift II teleskop er i overensstemmelse med den ergonomiske standard for arbejdsbænke

Multilift II teleskop – unik monteringshøjde/slagforhold

Teleskopversionen af Multilift II – Multilift II-teleskopet – er RK Rose+Kriegers reaktion på større efterspørgsel fra kunderne på tobenede bænksystemer. 3-trinsløftesøjlen er i overensstemmelse med den ergonomiske standard for arbejdsbænke (DIN EN 527-1:2011) og har et optimalt højde-/slaglængdeforhold: monteringsmålet i tilbagetrukket position er blot 560 mm. Det maksimale slag er 650 mm med en maksimal løfteevne på op til 3000 N pr. drev. Dette er på nuværende tidspunkt den eneste løftesøjle af denne type på markedet. Den maksimale forlængelse på 1.210 mm er i overensstemmelse med gældende standarder for arbejdspladsergonomi for mange anvendelser til monteringsarbejdsstationer, udstyr, kontrolrum og meget mere. Kontakten mellem profilerne – vigtig for stabilitet – er perfekt dimensioneret trods slaglængden og tillader høje bøjningsmomenter til både statisk og dynamisk belastning.

Renrum løftesøjle

Renrum løftesøjle

NYHED: Multilift II clean – ideel til brug i renrum

Multilift II clean er nu føjet til serien. Den er bevidst blevet udviklet til brug i renrum. En særlig kappe til DC-motoren med børster til løftesøjlen betyder, at udledningen af partikler er holdt til et minimum. For at bekræfte, at den er egnet til brug i renrum, udførte Fraunhofer Institute for Manufacturing Engineering and Automation IPA en partikeludledningstest i henhold til DIN EN ISO 14644-1 og certificerede løftesøjlen til brug i renrum op til en globalt gyldig klasse 4.

Udviklet specielt til anvendelser højt oppe i medieteknologien

Udviklet specielt til anvendelser højt oppe i medieteknologien

Løftesøjle Multilift II safety – vender ting på hovedet

Multilift II safety er endnu en version af Multilift II løftesøjlen, som er under udvikling. RK Rose+Krieger har udviklet denne søjle specielt til anvendelser højt oppe i medieteknologien. Deres brug omfatter korrekt positionering af projektorer og skærme, hvorved løftesøjlen er monteret omvendt i loftet. Et beskyttet indvendigt sikkerhedssystem forhindrer utilsigtet forlængelse af løftesøjlen.  

Mulitlift II impact - særligt velegnet til højdejustering af industrielle monteringsborde

Mulitlift II impact - særligt velegnet til højdejustering af industrielle monteringsborde

Mulitlift II impact - integreret dæmpning absorberer kraftig slagpåvirkning

Multilift II impact løftesøjlen fra RK Rose+Krieger viser fuldt ud, at elektrisk justerbare løftesøjler ikke alene kan se godt ud og være driftssikre under normale forhold, de kan også være ekstremt robuste. Det slanke elektriske højdejusteringssystem har et integreret dæmpningssystem, som kan absorbere kraftig slagpåvirkning som dem, der finder sted, når et arbejdsstykke læsses af. Det betyder, at dæmpningssystemet – aktuelt det eneste af sin slags på markedet – forhindrer overbelastninger på grund af de stærke dynamiske belastninger, som gør Multilift II særligt velegnet til højdejustering af industrielle monteringsborde.

Løftesøjlen Multilift II ESD for elektrisk højdejustering af ESD arbejdsstationer

Løftesøjlen Multilift II ESD for elektrisk højdejustering af ESD arbejdsstationer

Løftesøjle Multilift II ESD – afladespændinger via løftesøjlen

I elektronik- og halvlederfremstillingsindustrien kan elektrostatiske afladninger forringe funktionen af komponenter, der monteres, eller endda ødelægge dem. Særlige ESD-monteringsarbejdsstationer er udstyret med en antistatisk overfladebehandling, som forhindrer dette i at ske. Indtil nu har løftesøjler til højdejustering af arbejdsstationer forhindret sikker afledning af elektrostatiske afladninger ved at afbryde den elektriske forbindelse mellem bordet og fodrammen. Dog har Multilift II ESD, RK Rose+Krieger udviklet et patenteret elektrisk højdejusteringssystem, som kan aflede spændinger. Dette er gennemført takket være designet af de udvendige og indvendige profiler, som hele tiden er i kontakt med hinanden.

Oversigt: Løftesøjler til industrielle anvendelser og arbejdsstationssystemer

© 2024 RK Danmark ApS · Fortroligheds- & cookiepolitik · Salgsbetingelser 
Kontakt