Lineær aktuator, lineære enheder, lineære enheder med tandrem

Med RK MonoLine føring i størrelse 40 og 80 har RK Rose+Krieger lanceret en ny lineær enhedsserie.

RK MonoLine lineære enheder — den nye effektivitetsklasse

RK MonoLine lineære enheder med tandrem

RK MonoLine lineære enheder med tandrem

Serien RK MonoLine bestående af føringer med tandrem er blevet udvidet til at omfatte størrelse 60. De fire standardstørrelser 40, 60, 80 og 120 er nu tilgængelige. Det variable monteringskoncept for de lineære enheder er egnet til stort set alle motorer og muliggør efterfølgende ændring af motorens position. Profilriller reducerer den påkrævede mængde af maskinteknik, som er nødvendig for at indstille nominelle belastninger og gør tilpasning nemmere. Versionen med tandrem i størrelse 120 kan modstå belastninger op til 9400 N og nå vandringshastigheder på op til 10 m/s med tilladelig acceleration op til 20 ms².

Den nye lineære enhed RK MonoLine Z 60 er tilgængelig fra februar 2019.

Viser RK MonoLine lineære enheder

Viser RK MonoLine lineære enheder

Variabelt monteringssystem

Som med de lineære enheder med tandrem i RK DuoLine-serien har RK MonoLine Z også et variabelt monteringssystem til næsten alle motorer på markedet. Motorpositionen skal ikke længere specificeres ved ordreafgivelse og kan ændres på et senere tidspunkt. De nye aktuatorer er monteret med et tandremstyresystem som standard. Fastspændings- og rillestenstængerne reducerer den påkrævede mængde maskinteknik og gør tilpasning nemmere. Profilrillerne muliggør maksimal fleksibilitet til fastgørelse af kundespecifikt tilbehør som slæbekæder og rørholdere samt afbrydere og aftastere til afbrydelse. Nyttelasten fastgøres forsvarligt ved hjælp af rillestenene med gevindhuller, som er tilgængelige som tilbehør. For brugerne betyder dette minimalt arbejde til konstruktion, reducerede monteringsomkostninger og hurtigere montering. Koniske smørenipler på siden af vognen muliggør smøring af de lineære enheder i alle positioner. Det er ikke nødvendigt at flytte enhederne til en særlig vedligeholdelsesposition eller at afmontere fittings. Centralsmøring gør vedligeholdelse hurtigere og mere enkel. De nye lineære aktuatorer imponerer på grund af den jævne kørsel og store præcision ved dynamiske middelbelastninger. RK Rose+Krieger-porteføljen omfatter RK DuoLine-serien til anvendelser, hvor høj dynamisk ydelse er påkrævet. De lineære enheder med kugleskinnestyr er tilgængelige i størrelserne 160/120/80/60/40 og kan leveres enten med eller uden et drev i en version med tandrem eller spindel. 

RK Rose+Krieger tilbyder en særtjeneste for at hjælpe med at vælge den rette motorspecifikation. På baggrund af kundens data til den specifikke anvendelse som belastning, monteringsposition, hastighed og acceleration fastlægger RK Rose+Krieger det rette moment, den rette hastighed og det udvendige geometriske inertimoment.

Oversigt over lineære enheder

© 2022 RK Danmark ApS · Fortroligheds- & cookiepolitik · Salgsbetingelser 
Kontakt